BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ИДВА В СЛИВЕН НА 21 МАЙ

 

Лидерът на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов идва в Сливен на 21 май, вторник. В 16 часа той ще бъде посрещнат от Мария Балъкчиева, водач на листата на ВМРО в Сливен. Посрещането ще стане пред новия офис на партията, който се намира на бул. „Цар Освободител“ 47, до бившата денонощна аптека.

Офисът отвори врати в началото на тази седмица. Той е отворен за всеки, който иска да се запознае с идеите на ВМРО и да се срещне с Мария Балъкчиева и останалите кандидати за депутати в листата. Всичките те се събраха в събота, когато чертаеха задачите си за следващата седмица.

„Срещата с Красимир Каракачанов е открита за гражданите на Сливен и областта. Ще се радваме повече хора да участват в нея“, каза Мария Балъкчиева.The post КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ИДВА В СЛИВЕН НА 21 МАЙ first appeared on Sliveninfo.

Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!