BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лукарски размаза Капон във ФБ: Подмазвала се на Борисов, излъгала Реформаторския блок за членовете си!

„Чета в пресата, че нямало да даде на ГЕРБ да дишат в този парламент. Странно нещо са превратностите на политическия живот! Спомням си госпожа Капон как обикаляше всички партии от десния политически спектър, с желание за коалиционно присъствие нейде там, заедно с оглавяваната от нея Европейска народна партия. Изживяваше се като горд член на ЕНП, даже, ако не ме лъже паметта на някакви избори беше коалиционен партньор на ГЕРБ.

На мен лично, когато се съставяне Реформаторския блок, ми обясняваш какви десни ценности изповядва и размахваше едни вафладжийски тефтери с имена и телефони на 40 000 членове и симпатизанти на нейната партия. Един вид – каква електорална тежест има! Спомням си обаче една случка с Петър Москов.

Взима същите тези тефтери и почва на спикър пред нея да набира имената по ред! Първите няколко – „няма връзка с този номер“ или „абонат с този номер не съществува“! Първият, който вдига, казва нещо от типа, че не иска да го занимават, не знае за какво става дума и една цветиста попържня за изпроводяк! Женицата Капон почти се разплаква! Но от утре ще мачка в Народното събрание! От името на откровено лява формация. Явно десните „исконни“ ценности са отстъпили пред вярата в непроверените вафладжийски тефтери! Доста показателен пример какви хора ни очакват в този парламент…“, завършва Божидар Лукарски поста си във Фейсбук.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!