BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Малката Цека разкри: Черепа е платил на 200-300 лумпена да правят провокации

Васил Божков е истинският гуру на протестите, коментира бившият му съдружник

Малката Цека разкри: Черепа е платил на 200-300 лумпена да правят провокации

„Гледам, че четворният убиец Васил Божков-Черепа вчера е бил особено активен във фейсбук. Като истински гуру на протестите изпраща протестиращите ту пред Росенец, ту пред президентството и така по този начин опорочава изконното право на хората да си протестират“. Това написа във фейсбук Цветомир Найденов – бившият съдружник на Васил Божков, по повод вчерашните призиви на бизнесмена с 18 обвинения към протест, пише  Lupa.bg.

„Да не забравяме, че през Януари месец тази година се опита да изпрати 5 000-10 000 фена на Левски при Борисов, за да защити лотарийката си. Тогава не му се получи. Тези дни явно му се получава да плати 200 – 300 лумпена, предимно фенове от агитките, които да направят провокации, да инициират боеве с органите на реда и по този начин да компрометират действията на нормално протестиращите хора, които са мнозинство по площадите.

Тези номера с платените провокатори по протестите вече са ясни на всички и не са нищо ново, като инструмент за сваляне на всяко правителство. Череп, пак не можеш да измислиш нищо новаторско и жалките ти опити да нахъсваш протестите ще доведат до тяхното ограничаване и затихване. Ти имаш един противник, който е много силен и който не можеш да победиш никога. Той е истината за твоята тежка криминална същност на убиец с 18 обвинения“, написа Найденов, известен с прякора си Малката Цека.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!