BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ОБЩИНА КОТЕЛ МОДЕРНИЗИРА ПОЕТАПНО ШЕСТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ

Община Котел подобрява интериорната среда в общинските си детски заведения. Сред приоритетите на Общината в образователната сфера е инвестицията в поетапното модернизиране и обновяване на материалната база на детските градини. Дейностите са насочени към освежаване на занимални, спални и гардеробни помещения.

Обновяването обхваща всички шест градини, намиращи се в град Котел и селата Ябланово, Филаретово, Кипилово, Пъдарево и Мокрен. В тях са сменени, гардеробчета и шкафчета, масичките и столчета на съответните помещения. От новите придобивки в тези градини ще се възползват 304 деца. Средствата за обновяването на мебелите са отделени от общинския бюджет за 2023 г.

Община Котел ще продължи да се грижи за своите деца чрез създаване на  модерна и безопасна образователна среда. До края на месец март в детска градина „Дъга“- Котел ще бъдат обновени още две помещения, в които децата от Котел ще могат да си играят и почиват сред нова мебелировка.


The post ОБЩИНА КОТЕЛ МОДЕРНИЗИРА ПОЕТАПНО ШЕСТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ first appeared on Sliveninfo.

Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!