BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПРОСТО/ТО/ КИРО ПАК ЛЪЖЕ

Днес, 18.03.2022 г. в Софийска градска прокуратура постъпи по факс уведомление от разследващ полицай от Главна дирекция „Национална полиция“, че на 17.03.2022 г. е образувано досъдебно производство по реда на чл. 212, ал.3 от НПК – с първо действие по разследването разпит на свидетел и последвали претърсвания и изземвания, съобщиха от Софийската градска прокуратура.

Досъдебното производство е образувано за престъпление по чл. 213а ал. 3 т. 2 и т. 5 вр. ал. 1 НК, извършено в периода от 2014 – декември 2019 г. СГП е уведомена и за задържане по реда на ЗМВР /за срок до 24 часа/ на лицата Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Уведомяването за образувано досъдебно производство от МВР, както и посочената в него правна квалификация, изключват компетентността по този случай на Европейската прокуратура, в какъвто смисъл бе разпространеното първоначално от пресцентъра на МВР съобщение.

До настоящия момент делото не е постъпило в Софийска градска прокуратура.

Просто/то/ Киро естествено пак ИЗЛЪГА:

Според Кирил Петков става въпрос за проверки на европейската прокуратура“.

Но пък за да се подложи още повече на американските си чорбаджии обяви 20 руски дипломати персона нон грата. В чест на военния министър на САЩ.

МВР- Рашков още снощи изтри, иначе собственото си прес съобщение, че акцията била провеждана по заръка на Европейската прокуратура.

АФЕРА още от първия миг ви го написа – дърварски остър кризисен пиар.

И ако се влезе в „световната конспирация“, толкова дърварски, че или трябва да си тъп като галош, или откровено малоумен, за да не съзреш как тия малоумници на власт връщат на бял кон Борисов, че и като „репресиран герой“.

Вместо площадите да са пълни с хора, протестиращи против вкарването ни във войната срещу Русия и против това продажно правителство, по улиците протестират за спасяването на Боко.

Тъпанарите на Радев, възпроизведени от службаши в редовно правителство, политически се самоубиха. Нищо, че още не са го разбрали.

Afera.bg

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!