BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

РУМЕН РАДЕВ В СЛИВЕН: БОРИМ СЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ

Сливен е град на непокорния български дух и свободните хора. Питат ме за автомагистрала “Хемус” и тежките инфраструктурни проекти. Преди да питат мен, дължат отговор на всички вас – къде са парите от магистралата? Защото това са вашите пари”, заяви президентът Румен Радев пред пълния площад в Сливен. Той подчерта, че служебното правителство е разкрило много схеми, които са дадени на прокуратурата. “Трябва да има справедливост и възмездие, за които да имаме здрава, ефективна съдебна власт. Затова се борим”, каза още Радев.

“Ние не обещаваме, ние продължаваме да работим заедно с всички българи, които си поискаха държавата обратно от мутрите. Освен гнева, площадите миналата година родиха и огромна енергия за промяна”. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към симпатизантите в Сливен. Тя посочи, че пет години с президента Радев са били сред хората в цяла България и са говорили с техния глас.  „Върнахме авторитета на президентската институция, не сключваме сделки, нямаме тайни договорки. Влизаме в конфликт с всеки, който работи срещу България. Води ни общият за всички българи интерес“, изтъкна Йотова.

Президентът и вицепрезидентът бяха посрещнати от областния управител Минчо Афузов, а основен организатор на проявата бе Васил Петров, който е областен координатор на Инициативния комитет за издигане на Радев и Йотова за втори мандат. Направи впечатление фактът, че партиите, които подкрепят Радев и Йотова – БСП, ИТН, „Продължаваме промяната“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, присъстваха сред множеството със своите пълни листи за кандидат – депутати.


 

Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!