BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слави Трифонов посочва Ренета Инджова за премиер?!

Слави Трифонов избира между Меглена Кунева и Ренета Инджова за кандидат-премиер в мандата на „Има такъв народ“. Агенция ПИК потвърждава, че Ренета Инджова може да е предложението на Слави Трифонов за кандидат министър-председател.

Ренета Инджова беше премиер на служебния кабинет на президента Желю Желев и стартира атака срещу „Мултигруп“. Това може ли да е краят на ГЕРБ като на „Мултигруп“, ако Ренета Инджова стане премиер?! 

„Ренета Инджова ще вади разкрития за управлението на ГЕРБ“, заявиха източниците ни от „Републиканци за България“, които я сочеха като кандидат на Слави Трифонов за министър-председател.

Ако Ренета Инджова стане премиер, това ще опровергае спекулациите за влияние на Бойко Борисов в „Има такъв народ“.

Това обаче ще означава, че партията на Слави Трифонов не е проект на Сарая, тъй като Ренета Инджова е сочена като противник на Ахмед Доган.

Правителство с премиер Ренета Инджова може да демонтира модела и на предсрочни избори партията на Слави Трифонов да стане първа политическа сила.

БСП и ДПС обаче също ще загубят позиции. Ренета Инджова като премиер и президентът Румен Радев чрез „Има такъв народ“ може да извадят ГЕРБ, БСП и ДПС от играта.

bgsniper.com

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!