BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СЛИВЕНСКИ СОЦИАЛИСТИ ПОСЕТИХА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

На 5 май делегация от Област Сливен посети сградата на Народното Събрание на Република България.

Поканата беше отправена от народния представител от Коалиция „БСП за България“ Деян Дечев, секретар на парламентарната група, който приветства младите хора, заедно с Председателя на БСП и на парламентарната група на Коалицията – Корнелия Нинова, заместник-председателя на партията и на парламентарната група Атанас Зафиров и заместник-председателя на Народното събрание Кристиян Вигенин.

Обсъдени бяха настоящата политическа криза, пътищата, по които може да поеме страната, въпроси от националната политика, както и международната ситуация.

Групата имаше възможност да наблюдава т.н. Парламентарен контрол в зала, а след това пое към сградата на БСП на ул.Позитано 20, където се срещна с Вяра Емилова – член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, секретар на Националния съвет на БСП и ръководител на отдел „Избори” към НС на БСП.

Там, заедно с Атанас Зафиров, бяха обсъдени вътрешнопартийни въпроси за състоянието на партията.




Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!