BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливенски „химици“ влизат зад решетките

Трима от най-известните сливенски „химици“ сключиха споразумения с наблюдаващия досъдебно производство за незаконно притежание на наркотици и прекурсори прокурор, образувано след полицейска акция от 24 ноември м.г., пише в. „Монитор“.

При акцията в домовете на Димитър Илиев  /44 г./, Радостин Димитров /53 г./ и Емил Стоянов /33 г./ бяха иззети различни количества  наркотични вещества (коноп и метамфетамин), а от жилище на територията на село Чокоба-прекурсори за производство на метаамфетамини.

Тогава заедно с тримата вече осъждани мъже бе задържана и 26-годишна тяхна позната, която в последствие бе освободена без да й се повдига обвинение.

Името на Радостин Димитров за последно изплува в криминалните сводки през зимата на 2018-а година, когато беше спипан в момент на приготвяне на синтетика в кухнята на квартира, наета в квартал Ново село.

Тогава заедно с него бяха арестувани четирима клиенти : двама мъже на по 36 и 29 години и приятелките им на по 23 и 30 години.

Димитър Илиев също е стар познайник на криминалистите, през 2009 година бе задържан след като в дома му откриха лаборатория за производство на Пико, по него време той имаше зад гърба си две присъда за кражба и незаконно притежание на дрога, наложени му от СГС.         

Тримата ще останат за по 16 месеца зад решетките по силата на одобрените  от съда споразумения, които са окончателни и не подлежат на обжалвания или протест.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!