BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливен, кратки вечерни новини, 09.02.2024 г., петък

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите – Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 8 часа | 173

Сливен

Поредният приемен ден на кмета Стефан Радев протече вчера с разглеждане и дискутиране по различни казуси, които жителите на общината поставяха.

Кметът Стефан Радев награди учениците, включили се в общинския конкурс за есе, посветен на доброволците.

Наказват дисциплинарно диспечера на Спешна помощ, който отказа линейка на пациентка в Сливен и тя почина на път за болницата – жената тръгнала към лечебното заведение с такси.

Окръжна прокуратура – Сливен е започнала разследване на случая, при който жена е починала пред болницата в града.

1500 лева месечна заплата да взимат общинските съветници в Сливен предвижда да се гласува на предстоящата сесия на местния парламент на 15 февруари.

Европейски средства за над 65 млн. лева са привлечени в Сливен по одобрени от оперативните програми проекти на общината, сочат данните за програмния период от 2014-2020 година.

За единадесета поредна година, в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе Седмица на любовта, посветена на празника на влюбените – Св. Валентин.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!