BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СЛИВНАЛИЯТА ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ ОГЛАВИ „ЕЛЕКТРОХОЛД“ В ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ

 

Известният застраховател от Сливен Лъчезар Темелков оглави „Електрохолд“ в Източна България. Той ще отговаря за продажбите в дружеството „Електрохолд“, както е новото име на електроразпределителното дружество ЧЕЗ – България.

„За мен новата длъжност е поредното предизвикателство, пред което съм изправен заедно с моите колеги. Екипът ми в Сливен доказа, че преодолява всякакви препятствия и винаги работи в полза на клиентите си. Сигурен съм, че ще успея да мотивирам моите колеги, за да се справим успешно и с новото предизвикателство. Благодарен съм на ръководството на „Електрохолд“ за високото доверие“, сподели пред Sliveninfo Лъчезар Темелков.

Новата му длъжност е признание за уменията му като бизнесмен и ръководител.

Лъчезар Темелков е главен мениджър на „Електрохолд“ за Източна България с ексклузивен договор. Той обаче остава директор на „Евроинс“ – Сливен и ръководител на още 3 лизингови компании – „Финанси“, „Амиго лизинг“ и „Модо“.

Източник: Sliveninfo

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!