BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СТЕФАН РАДЕВ: ПРИЗОВАВАМ ХОРАТА ДА БЪДАТ АКТИВНИ И ДА ГЛАСУВАТ

Гласувах за това да се възстановят инвестициите в инфраструктурата на България и да достигаме западноевропейските държави по стандарт на живот. Това заяви кметът Стефан Радев, след като днес упражни правото си на глас на изборите за национален и европейски парламент. Той допълни, че е дал своя вот за растежа и стабилността на България.

Стефан Радев подчерта, че е много важно да се гласува и за европейски парламент. „Знам, че темата е малко далечна и отвлечена за хората, но в Европейския парламент се решават важни въпроси за бъдещето на Европа. Дебатите там наистина са важни за това как ще изглежда Европа и е добре да имаме силен и компетентен глас.

Той призова хората да бъдат активни и да гласуват. „Има умора от избори през последните години, но всъщност това е начинът и единственият шанс за демокрацията да работи и да се чува нашия глас. Ако сме пасивни, после няма как да се сърдим защо едно или друго решение не е така както ние си го представяме. Няма друг инструмент демокрацията да работи, да променя държавите, без гласа на хората“, каза още кметът.




The post СТЕФАН РАДЕВ: ПРИЗОВАВАМ ХОРАТА ДА БЪДАТ АКТИВНИ И ДА ГЛАСУВАТ first appeared on Sliveninfo.

Източник: Sliveninfo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!