BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Напуска ли Владо Русев партията на Слави?

„Благодаря на всички, които бяха до мен през тази една година в Сливен и се борихме рамо до рамо! Успехите бяха плод на общите ни усилия като отбор. Идват моменти в живота, в които на един мъж се налага да пренарежда житейските си приоритети. На следващия областен координатор, който и да е той, пожелавам успех и вдъхновение за нови победи!“.

Това написа на стената си във фейсбук областният координитор и на два пъти депутат от ИТН Владимир Русев.

Пред „Сливен ДНЕС и УТРЕ“ той отрече, че отива в ГЕРБ или която и да е друга партия, каквито слухове днес следобед се появиха. Предложен е за трети път за водач на листата на ИТН, но още не е решил дали да приеме. След две седмици, когато листите са готови, той ще даде пресконференция и ще изясни ситуацията.

„Не е имало драми и кавги с националното ръководство на ИТН, но работата ми като областен координатор ми отне много време и енергия“, сподели пред медията ни Русев.

Източник: Сливен ДНЕС и УТРЕ

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!