BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливен, кратки вечерни новини, 04.08.2024 г., неделя

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите – Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 4 часа | 213

Сливен

С отческа любов, топлота и загриженост прозвучаха думите на Сливенския Владика Арсений на днешната Архиерейска Света литургия в Храм „Света Петка“.

Петте блока, кандидатствали за финансиране от втория етап на санирането в Сливен, са одобрени.

В рамките на месец полицията в Сливен е отнела временно  6 тротинетки и 12 велосипеда защото собствениците им са нарушили местната наредба, която забранява използването на този вид превозни средства по пешеходните зони в града. 

От 20 юли бе спряно изпълнението на курсове в празничните дни на няколко линии на сливенския градски транспорт – това са линии с номера 5, 17 и 25.

На 13 август певецът Васил Петров ще изнесе концерт в Сливен – на крепост „Туида“

Преди няколко дни търговци на дини на централния сливенски пазар се скараха и биха заради цените на стоките си.

Община Сливен предвижда да направи основен ремонт на булевард „Цар Симеон“, в участъка от „Дамарски мост“ до така нареченото „Стъклено кръстовище“.

Кметът Стефан Радев подписа споразумение в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, с което ведомството се ангажира да отпусне 29 милиона лева за изпълнение на проекта за довършване на водния цикъл на квартал Речица и асфалтиране на пътищата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!